PERSONVERN

Din rett til personvern er viktig for oss i Klinikk Daub, i denne personvernerklæringen kan du lese om hva slags data vi behandler, hvordan vi samler den inn og hvilke rettigheter du har. Denne personvernerklæringen er utarbeidet i henhold til personopplysningsloven og GDPR. Dersom du skulle ha noen spørsmål, eller noe føles uklart ber vi deg vennligst kontakte oss i henhold til punktet Kontakt oss. Erklæringen gjelder bruk av våre nettsider, informasjon du legger igjen der, samt data vi får fra andre kilder som nyhetsbrev eller andre tredjeparts kilder. 


Kilder for personopplysninger vi behandler

- Vår nettside

Vi samler informasjon om deg på flere måter. Gjennom data du selv oppgir til oss som navn, telefonnummer eller e-post gjennom våre kontaktsider. Dette kan skje eksempelvis når du melder deg på vårt nyhetsbrev eller når du bestiller en behandling eller et produkt. 

Vi samler også inn informasjon om hva slags enhet du bruker og innstillinger på din enhet som IP adresse, geodata og lignende. I den grad det er mulig benytter vi slik data anonymt.


- Data fra tredjepart

Vi benytter oss av booking systemet Hano til å håndtere booking av behandlinger. Deres personvern policy kan du finne her: https://www.hano.no/privacy-policy/



Formål og grunnlag for behandlingen

Vi behandler dine personopplysninger enten for å oppfylle en avtale mellom oss eksempelvis når du handler hos oss, eller ved samtykke i situasjoner der vi kommuniserer markedsføring til deg i henhold til både GDPR og markedsføringsloven.

For å gjennomføre avtaler bruker vi eksempelvis din persondata

● For å bekrefte bestillinger og verifisere dine person eller kontaktopplysninger

● Vi lagrer din persondata i for håndtering av returer eller andre forpliktelser ved bestillinger

● For å sende deg informasjon basert på avtaler eller kjøp

● Ved kontakt med oss lagrer vi dialogen oss imellom slik at vi enklest mulig kan forbedre vår service

● For å håndtere deltagelse i konkurranser eller events

● Ved administrasjon eller dokumentasjon av garantier eller andre rettigheter du har i forbindelse med en avtale eller bestilling


Klinikk Daub sin rolle som behandlingsansvarlig

I forbindelse med driften av virksomheten behandler vi en rekke personopplysninger. Det gjør vi slik at vi kan gi deg best mulig service. Vi samler inn og behandler hovedsakelig vanlige (ikke-følsomme) data.

Hvis du har spørsmål om vår behandling av personopplysninger, kan du kontakte Klinikk Daub her: 


Klinikk Daub AS

Kirkegata 5

3211 Sandefjord, Norge

E-post: Post@klinikkdaub.no 

Telefon: +4745294008


Endringer eller oppdateringer

Klinikk Daub forbeholder seg retten til å når som helst endre disse vilkårene såfremt endringene er i tråd med en hver tid gjeldende lover, regler eller forskrifter. Ved større endringer, eller endringer som får konsekvens for deg vil vi først og fremst informere deg gjennom kontaktinformasjon du har gjort tilgjengelig for oss, eller innhente samtykke der berettiget interesse ikke vil være tilfredsstillende.