top of page
084A0783.jpg

PERMANENT MAKE UP

Vakker hele døgnet

Permanent Makeup er en mild form for tatovering, som vi kaller mikropigmentering. Behandlingen gir et langvarig, naturlig vakkert resultat og kan utføres på øyenbryn, permanent eye liner og lepper.

Les mer om permanent makeup her

istock-169974983-2.jpg

REKONSTRUKSJON AV BRYSTVORTER

Et vakkert bryst står for femininitet.

Mange kvinner mister litt av selvtilliten etter kreftbehandling med påfølgende brystkirurgi.
Når plastikkirurgen har fullført sitt arbeid, utfører vi det siste steget av rekonstruksjonen ved medisinsk pigmentering av Areola.
Ved liten skygging oppnår vi en naturlig effekt av den kunstnerisk representerte brystvorten og hjelper mange kvinner å gjenvinne sin selvtillit og livskvalitet.

istock-1134770826-2.jpg

MEDISINSK TATOVERING AV HODEBUNN

Gir et realistisk inntrykk av tett hår

Scalp Micropigmentation er en ny form for kosmetisk tatovering som repliserer små hårsekker i de skallede områdene i hodebunnen. 

Ved å tatovere hårbunnen vil du få tilbake utseendet av naturlig hår som kan dekke arr, delvis skallethet i tillegg til å forbedre hårets tetthet ved å imitere naturlige hårsekker.

084A0880-2.jpg

KOSMETISKE BEHANDLINGER

Du er i trygge hender hos våre erfarne sykepleiere

Mye kan gjøres uten kirurgi, og med enkle behandlinger kan du få et freshere og mer opplagt utseende. Tiden setter sine spor, men ingenting hindrer oss i å bremse utviklingen gjennom kosmetiske behandlinger. Bestill en time til konsultasjon, så legger vi opp en individuell behandlingsplan tilpasset dine ønsker.

istock-482350860-2.jpg

HUDHELSE

Sunn hud gir selvtillit og trygghet i hverdagen

Klinikk DAUB tilbyr mange former for hudforbedring tilpasset hver enkelt kundes individuelle behov. Ofte kombinerer vi behandlinger i klinikken med et individuelt tilpasset hjemmeprogram fra Zo Skin Health.

Enten du har behov for terapeutiske løsninger i forbindelse med akne, rosacea, pigmentering og solskadet grov hud, eller bare for å forebygge gjennom den daglige hudpleien.

084A0844.jpg

VAKRE ØYNE

Bruk mindre tid foran speilet

Våre bryn og vippeeksperter kan med små justeringer utføre mirakler som får deg til å føle deg vakker både i hverdagen og i spesielle anledninger - uten å bruke bruke timevis foran speilet. Vi farger, former og bøyer perfekte vipper og bryn og tilbyr ellers et bredt spekter av teknikker innen vippe extentions.

bottom of page